A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: json_decode() expects parameter 1 to be string, array given

Filename: helpers/youtube_helper.php

Line Number: 863

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: helpers/youtube_helper.php

Line Number: 864

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, null given

Filename: helpers/youtube_helper.php

Line Number: 874

News24 Albania - At Up-Tube.com
8736
35487476
0

News24 Albania

Joined: Feb ,2015
News24 TV në transmetim që prej qershorit të vitit 2002 është televizioni i parë informativ në Shqipëri. Në News24, ne fokusohemi tek njerëzit dhe ngjarjet që ndikojnë në jetën e të gjithëve. Nëpërmjet emisioneve tona ne risjellim në qendër të vëmendjes ato elementë që shpesh janë nënvlerësuar, dëgjojmë të gjitha palët dhe i japim zë atyre që s’kanë. Tashmë përmes youtube ne do të arrijmë te të gjithë shqiptarët, kudo ku ata janë, duke i mbajtur të informuar, të frymëzuar dhe duke i argëtuar. News24, kjo është marka jonë unike e gazetarisë. Na mbështesni duke u subscribe në kanalin tonë News24Albania

Videos

Comments0 Comments

Add Reply