A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: json_decode() expects parameter 1 to be string, array given

Filename: helpers/youtube_helper.php

Line Number: 512

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/httpd/up-tube.com/content/html/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Tracker.php

Line Number: 47

30 Hal Yang Anda Lakukan Salah | 36 Smart Ideas To Reuse Old Things - At Up-Tube.com

30 HAL YANG ANDA LAKUKAN SALAH 36 SMART IDEAS TO REUSE OLD THINGS 2 days ago   17:44

Kerajinan 5-Menit
CARA YANG TEPAT UNTUK MELAKUKAN SESUATU


Lihatlah kumpulan ide tentang bagaimana membuat beberapa hal yang kita lakukan setiap hari jauh lebih mudah! Selain itu, mungkin ternyata beberapa hal yang telah Anda lakukan dengan cara yang salah sepanjang hidup!
Anda akan belajar cara makan Pringles, cara menyiapkan pai Choco dengan benar, menaruh salami atau bacon di roti bakar, memotong roti dengan cara yang benar, makan sereal, memecah apel dalam dua bagian dan banyak lagi hack rumah tangga praktis yang lebih membantu. Anda akan belajar fakta mengejutkan tentang penggunaan kaleng soda. Kaleng soda dirancang dengan tab pop karena mereka pemegang jerami yang sempurna. Anda hanya perlu membuka kaleng, putar tab pop di atas lubang dan masukkan sedotan ke dalam lubang. Jangan lupa untuk membagikan lifehack ini dengan teman-teman Anda!
Jika Anda menghabiskan banyak waktu di meja, buatlah tempat tidur gantung santai untuk kaki Anda. Jika Anda tidak tahu apa yang harus dilakukan dengan dasar bola lampu yang rusak, lepaskan dengan mudah dari soket menggunakan botol plastik atau kentang!
Jika Anda memiliki masalah dengan parkir di garasi Anda, lihat ide yang sempurna tentang cara menghindari menabrak dinding. Temukan bola tenis dan gantungkan dari langit-langit garasi untuk digunakan sebagai panduan untuk tidak menabrak dinding. Saat Anda memarkir mobil, maju hanya sampai bola menyentuh kaca depan mobil Anda.
Lihatlah cara mudah bagaimana tidak membuat berantakan saat mengebor dinding Anda. Anda akan membutuhkan kertas tempel dan tempelkan ke dinding di bawah tempat yang akan Anda bor.
Lihatlah koleksi kerajinan lem panas luar biasa yang bisa Anda buat untuk menghias rumah Anda. Apakah Anda suka Prancis dan Paris? Anda dapat membuat Menara Eiffel menggunakan lem panas! Cetak gambar menara dan ikuti instruksi kami!


TIMESTAMPS:

02:00 Cara cerdas untuk makan Pringles
04:39 Tempat tidur gantung santai
05:42 Pengeboran tanpa gangguan
08:22 Gunakan scotch tape untuk terlihat lebih muda
14:48 Menara Eiffel DIY




-------------------------------------------------------------
Versi 5-Minute Crafts Resmi Indonesia

Music by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

Comments 88 Comments

Said Agil
Ini beda chanel ya sama yng versi inggrisnya
Safa Ramadhanti
Wah yang selidik itu mudah ini dengan cara yang bisa bikin anak2 pinteeer jpnn punya yang for kids gak
Safa Ramadhanti
Kalo ini bisa pake barang bekas ngak
Muhamad Sadam
Bengsk babi
Fajar Santosa
Niru aku youtube yg bernama blonsom ya
Devi Kumala Sari
Ini sangat merepotkan saya mau yang lebih baik
KHEISYA 11030
Itukan videonya kok si 5Minuti craft
Official ACE
Reuploader!!
Official ACE
Ini bukan 5 minutes craft yg asli ini yg versi indonya
Febril Official
Kalo menurut aku sih semuanya sama aja
Bayu Bara
Cuma ganti judul aja boss. Ngeri kali lah..
Warman Tv
salah matamu picekk...tutorialmu ga jelas cok dancokk raimu 8bit
Fiki Yosi
Njirr aurat wanita di perlihatkan
Silvi kurnia
Bagus banget😘😘😘
Ryan Situmorang
cek 13:51 !!!
Bunga Intan .A
INI MAH A.K.A NYA 5 MINUTE CRAFTS
Fikri Arief
Ini dari indonesia apa luar negri nih?
KPOP AREA
terimakasih.
Zaidin Tahat
Jom BOIKOT Channel ini !!!!!!
Dia MENGAMBIL/MENCURI/MERAMPOK Video dari Channel '5 Minutes Craft'
Saya ada bukti !!!!! Video 5 Minutes Craft sama dengan video di Channel ini!!
Lagi......Cuba kamu lihat di bawah video ada tulis '5 minutes craft' tetapi samar-samar!!!
PENCURI KAMU !!!!! Kerana SAPI.....LEMBU dapat nama !!!!!
bangemoji bro
Aku tadi gak ngerti jadi nama chanelnya
Add Reply

36 SMART IDEAS TO REUSE OLD THINGS 30 HAL YANG ANDA LAKUKAN SALAH 2 days ago   14:04

Amazing repurposing hacks

We all have old things laying around in our house but we struggle to get rid of them. Sometimes these things have very sentimental value for us so instead of clearing out our spaces we choose to hoard them instead. So, in this video, we found the perfect solution for you. We show you cool ways to repurpose your old items into completely new ones and find new better uses for them.

If you have an old grocery canvas bag laying around that you have no particular use for it, we show you a cool way to sew it and adjust it in order to turn it into a beautiful makeup display bag. Simply cut it from the sides just as we demonstrate in the video and then sew it in as many compartments as you like. Keep the handles as they are so that you'll be able to hang it and then sew some ribbons around the compartments you just created to make it more aesthetically pleasing.

If you love art and design and you are looking for amazing ways to decorate your bullet journal using beautiful watercolor effects follow our little art trick. Take a reusable bag and using a few colored markers draw on it just as we demonstrate in the video. Then spray some water on it and then stick it upside down on a piece of watercolor paper. Press it down in order to distribute the marker paint everywhere and then remove. After it is completely dry take your brush pen and write your little message or quote that you'd like to keep in your bullet journal.

If you have an old pair of jeans that you'd like to turn into an amazing masterpiece, we show you the perfect way to do it. Take your jeans and cut the back pockets off. Then take two squared pieces of lace and place them at the place where the pockets you just cut were, sew them in place and voila. This way you can re-use old jeans and turn them into new fashionable items.

If you love wearing those fluffy sleeper socks at home but they are too slippery, we show you a cool way to improve them by making them anti-slippery. Take some hot glue wiggle some at the bottom of the socks, then let them dry and voila. This way you won't have to worry that you might slip on the floor while wearing them.

Watch our whole video to find many different ways to re-use old items that you will absolutely love since you'll be able to create brand new useful items out of old ones.

Timestamps:
0:09 - How to re-use old bags
1:32 - Turn your old bag into an apron
3:52 - Restyle your old clothes
3:58 - Beautiful lace jacket
5:18 - Cool ripped boyfriend jeans
6:53 - Amazing hacks with socks
8:28 - DIY anti-slippery socks
9:36 - Super easy DIY backpack
10:33 - Turn a baggy shirt into a fitted one
12:53 - Turn an old shirt into hanging plant pot
---------------------------------------------------------------------------------------
Our Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/5Minute.Crafts.Girly/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Subscribe to 5-Minute MAGIC: http://bit.ly/2ldditZ
5-Minute Crafts KIDS: https://goo.gl/PEuLVt

The Bright Side of Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------------------------------------------------------------------------------
For more videos and articles visit:
http://www.brightside.me/

Music by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/