us open 2018 current affairs questions #68 || quiz || quiz games 1 week ago   06:21

Gujarati Study Videos
us open 2018 current affairs || current affairs-2018 || current affairs || sport news || રમત-ગમત કરંટ અફેર્સ . cricket current affairs, badminton current affairs, hockey current affairs, football current affairs, world cup current affairs, us open 2018 winner,us open 2018 winner tennis,
us open tennis 2018,
2018 us open women's singles,
us open tennis schedule,
us open tennis women's singles winners,
us open current champions,
us open winners,
#Gujarati_study_videos
#gujara_titips
#Sport_Current_affairs_2018
current affairs app ,
current affairs 2017,
current affairs funda,
current affairs 2018 in hindi,
current affairs today,
current affairs study iq,
current affairs 2018 english,
current affairs in english,
current affairs april 2018 in hindi,
current affairs adda,
current affairs april 2018 in english,
current affairs app,
current affairs book,
current affairs channel,
current affairs classes,
current affairs daily,
current affairs daily mcq,
current affairs daily update,
current affairs daily in english,
current news,
current news today,
current news aaj tak,
current news live,
current news in english,
current news 2018,
current news in hindi

Most Imp MCQS In ENGLISH

(1) Which is the second most popular game after football in the world?
Answer = Lawn tennis
(2) By what name is Lawn Tennis also known?
Answer = Grand Slam
(3) How many grand slams are organized in one year?
Answer = 4 ( Australian Open, French Open, Wimbledon Open, U.S. Open )
(4) When is the Australian Open played?
Answer = In January (Melbourne)
(5) When is the French Open played?
Answer = from May to June (Paris)
(6) When is the Wimbledon open?
Answer = June to July (London)
(7) When is the US Open?
Answer = August to September (New York)
(8) Australian Open is played on the field?
Answer = Heart Court (Hard Clay)
(9) The French Open is played on the field?
Answer = Clay Court (in chinkari clay field)
(10) What is played at the Wimbledon Open ground?
Answer = Grass Court (in the meadow)
(11) What is played at the US Open Auction?
Answer = Heart Court (Hard Clay)
(12) US Open 2018 was a low version of US Open Tennis?
Answer = 138th edition
(13) Where did the US Open 2018 be organized?
Answer = Bili Jean King National Tennis Center in New York City U.T.T.
(14) When was the start of US Open 2018?
Answer = 27 August to 9 September
(15) Who is the US Open 2018 Male Singles Winner?
Answer = Novak Djokovic
(16) Novak Djokovic is the player of which country?
Answer: Serbia
(17) Who is the US Open 2018 Women's Singles Winner?
Answer = Naomi Osaka
(18) Naomi Osaka is the player of which country?
Answer = Japan
(19) Who is the US Open 2018 Male Double Winner?
Answer = Mike Brian and Jack Soak
(20) Who is the winner of US Open 2018 Women?
Answer = Ashleyig Barty and Coco Wandaway
(21) Who is a mixed doubles winner of US Open 2018?
Answer = Mattek-Sands and Jamie Murray


Facebook Page : https://www.facebook.com/gujaratistudyvideos/

Facebook Page : https://www.facebook.com/Gujarati-Tips-648603751978568/

GUJARATI TIPS APPS :https://goo.gl/LmHMx7

WEBSITE :http://www.gujaratitips.com


INSTAGRAM : https://goo.gl/2QVKpv

TWITTER : https://goo.gl/8PoVq7

GOOGLE+ : https://goo.gl/B51GNF

FACEBOOK : https://www.facebook.com/gujaratistudyvideos/?ref=page_internal

Comments 4 Comments

Anirudhbhai Khachar
Saheb tamaru kaam bov jordar se very nice
Prakash chaudhary
Sir,
Video ni pdf link hoy to moklo
Please
Rathod Navin Kumar Pradhanji
Sir, tame Aamne video Aapva badal ....thank you
Varsha Mer
thank you sir
Vasava Bhavesh
Very nice
Raju Baraiya
good👍
Talha Ansari
Nice video Sir
Suresh Chaudhary
Good work sir
Suresh Chaudhary
Thanks sir
Shailendra Jadeja
Thanks Sir
bhavna Chaturvedi
Sir good morning.aa game ma je place tme kidhu ej city ma dar vakhte ramay Che. new york ,paris
KANGSIYA SAVJI
very nice sir
Desai Kiran Ishwerbhai
Jan to August no currant sports video banvo all sports
Desai Kiran Ishwerbhai
sir very nice
Siddhraj Vala
good
Junagadh Education
તમારું કામ જોરદાર છે ...આવીજ રીતે નિઃશુલ્ક સેવા આપવા બદલ ખુબ ખુબ આભાર

#JUNAGADHEDUCATION
Pravin Rathva
Good
Nikunj Patel
nice
Dinesh Dangar
Good
Add Reply

questions #68 || quiz || quiz games us open 2018 current affairs 1 week ago   00:36

questions #68 || quiz || quiz games || personality test || quizzes for kids || online quiz
geography quiz,
science quiz,
free quizzes,
#quiz_test,
quiz test,
history quiz,
food quiz,
pub quiz,
current gk,
quiz,
#online_quiz,
gk questions and answers,
quiz games,
india gk,
general knowledge,
gk questions and answers,
quizzes for kids,
general knowledge quiz,
quiz games general knowledge,
જનરલ નોલેજ ક્વિઝ,
gk book,
gk question in hindi,
#Gujarati_Study_Videos,
Facebook Page : https://www.facebook.com/gujaratistudyvideos/

Facebook Page : https://www.facebook.com/Gujarati-Tips-648603751978568/

GUJARATI TIPS APPS :https://goo.gl/LmHMx7

WEBSITE :http://www.gujaratitips.com


INSTAGRAM : https://goo.gl/2QVKpv

TWITTER : https://goo.gl/8PoVq7

GOOGLE+ : https://goo.gl/B51GNF

FACEBOOK : https://www.facebook.com/gujaratistudyvideos/?ref=page_internal